HomesGoSolar | Соларна система за ток
Фотоволтаичната покривна инсталация е едно от най-практичните и достъпни технически решения за НАМАЛЯВАНЕ на ежемесечните сметки за ток .
соларна система, фотоволтаична система, система към мрежата, соларна система за ток, намаляване сметките за ток, по-малки сметки за ток, фотоволтаична система за собствена консумация, соларни панели, фотоволтаични панели, слънчеви панели, соларна система за дома, фотоволтаична система за дома,
7179
single,single-portfolio_page,postid-7179,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Хибридна система

ПО-МАЛКИ СМЕТКИ

ЧИСТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Какво е "Хибридна система" ?

Хибридна система, представлява захранваща електрическа инсталация с два различни източника на електроенергия. Свързано към мрежата и соларните модули за електричество, домакинството използва чистата енергия от модулите през активната част на деня, а от основната мрежа само при необходимост през останалото време, когато тарифата на електричеството така или иначе е на по-ниска цена. Фотоволтаичната покривна инсталация е едно от най-практичните и достъпни технически решения за НАМАЛЯВАНЕ на ежемесечните разходи за ток на домакинството .

grafika

НАМАЛЕТЕ ДРАСТИЧНО СВОИТЕ МЕСЕЧНИ СМЕТКИ
С ФОТОВОЛТАИЧНА СИСТЕМА ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО.

Фотоволтаичната покривна система, като част от захранването на едно домакинство, би могла да намали сметките за електричоство от 40 % до 80 % . Благодарение на високата гама от различни по капацитет и цена фотоволтаични модули, както и в комбинация със точен и прецизен товарографик, може да направите соларната покривна система главен източник на електроенергия за Вашият дом или офис.

Защо?

Цената на имота се вдига, а покривът произвежда безплатно електричество за нуждите на домакинството.

Соларните панели имат 10 годишна гаранция, но пратиката показва, че работят безотказно повече от 40 години.

Ставате независими от постоянното повишаване на цената на електроенергията.

Как да поръчам ?

Попълнете бланката за запитвания, ние ще се свържем с Вас за безплатна консултация и изготвяне на Вашата индивидуална оферта, съобразена с изискванията и нуждите на Вашето домакинство.

Колко мога да спестя?

60 %
10 %

60% от сметките за електричество на Вашето домакинство.

10% при задържане на тенденциите за повишаване цената на електроенергията.

Какво включва хибридната система?

Соларни панели

Инвертор

Конструкция

solaren panel
sinusoidalen invertor
Untitled-5

Как да поръчам ?

Попълнете бланката за запитвания, ние ще се свържем с Вас за безплатна консултация и изготвяне на Вашата индивидуална оферта, съобразена с изискванията и нуждите на Вашето домакинство.