HomesGoSolar | Соларна система за топла вода
THERMOSOL е алтернативна и рентабилна българска технология за затопляне на вода, с помощта на фотоволтаици. Тя използва генерираната енергия от соларните панели за директно затопляне на вода.
топла вода, бойлер, високи сметки, соларна система за топла вода, фотоволтаици, фотоволтаични панели, по-ниски сметки за топла вода, спестяване от топла вода, топла вода за дома, евтина топла вода, евтин начин за затопляне на вода, топла вода без електричество, фотоволтаична система, фотоволтаична система за топла вода,
7178
single,single-portfolio_page,postid-7178,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Система за топла вода

Kaкво е ThermoSol?

ThermoSol e иновативен контролер за автономно постояннотоково електрозахранване на нагревателен елемент (бойлер), директно от фотоволтаични модули.

Защо?

Често се задава въпросът защо за изберем ThermoSol, а не широко разпространените слънчеви колектори. Ето защо:
  • По-ниска цена. За сравнение 1,5kW система ThermoSol  е еквивалентна на слънчев колектор с около 30 вакуумни тръби. Пълна инсталация на система с колектор струва около 2500 лева, докато фотоволтаична система за топла вода ще струва най-малко 30% по-евтино.

 

  • Възможността да контролирате температурата по всяко време на денонощието, подсигурява наличието на топла вода в дома Ви ТОЧНО когато Ви е необходима.
  • Соларните панели никога няма да замръзнат. За разлика от слънчевите колектори, фотоволтаични системи работят още по-ефективно през зимата, когато външната температура е отрицателна.

 

  • Шансовете за повреда са минимални. Системата работеща с ThermoSol, няма подвижни части или тръби, които са често срещана причина за щети при слънчевите колектори.

Знаете ли , че....?

30 %
60 %

Електрическият бойлер е отговорен за 30% от консумираната електроенергия на едно домакинство.

1,5 kW инсталирана мощност, може да спести до 60% от електроенергията, използвана за отопление на вода в едно 3-5 членно домакинство .

70 %


С ThermoSol Спестявате 70% от потреблението на енергия за затопляне на вода.

Едно домакинство изразходва средно 200 л. гореща вода дневно. Което прави около 80 лв. на месец и около 1000 лв. на година. Системата ThermoSol може да спести около 700 лв. годишно и да Ви направи независими от постоянното повишаване на цената на електроенергията. Така, за периода на живот на модулите, едно домакинство може да спести над 14 000 лв. (производителите дават 25 - 30 години гаранция, но практиката показва, че фотоволтаичните модули работят безотказно поне 40 години)!

Как да поръчам?

Попълнете бланката за запитвания, ние ще се свържем с Вас за безплатна консултация и изготвяне на Вашата индивидуална оферта, съобразена с изискванията и нуждите на Вашето домакинство.

Какво включва системата ThermoSol?

thermosol

1. Фотоволтаични модули

2. ThermoSol контролер

3. Бойлер

4. Мрежа 220 V

Попълнете бланката за запитвания, ние ще се свържем с Вас за безплатна консултация и изготвяне на Вашата индивидуална оферта, съобразена с изискванията и нуждите на Вашето домакинство.